Александар Митовски: Зошто не мислеше на тие душички тогаш?

Извор: Александар Митовски Зошто не мислеше на тие душички тогаш?

Го слушам Заев, и не можам да поверувам. Тој се загрижил да не се растурат семејства, да не слушнеле дечичките и нивните чисти душички да не се извалкале.

“Одозгора на тога” Заев, по заканата по децата на Верушевски, му се заканува нему и на медиумите (не објавил само Инфомакс линкови од ЈуТјуб, објавуваа и низа други) со кривични.

Кај беше бе другар да мислиш на дечичките во 2015-та?

Зошто не мислеше на тие душички тогаш?

Знаеш ли на колку семејства им ги затвори куќите со монтирани случаи, базирани на монтирани нелегално стекнати прислушкувани разговори?

Ти имаш многу за што се плашиш, затоа и се закануваш. Ама, во погрешна црква се крстиш.

 Пишува уредникот на Инфомакс, Александар Митовски на Фејсбук.

Заев бил против бомби слушале дечињата…

Го слушам Заев, и не можам да поверувам. Тој се загрижил да не се растурат семејства, да не слушнеле дечичките и нивните чисти душички да не се извалкале.“Одозгора на тога” Заев, по заканата по децата на Верушевски, му се заканува нему и на медиумите (не објавил само Инфомакс линкови од ЈуТјуб, објавуваа и низа други) со кривични.Кај беше бе другар да мислиш на дечичките во 2015-та?Зошто не мислеше на тие душички тогаш?Знаеш ли на колку семејства им ги затвори куќите со монтирани случаи, базирани на монтирани нелегално стекнати прислушкувани разговори?Ти имаш многу за што се плашиш, затоа и се закануваш. Ама, во погрешна црква се крстиш.

Gepostet von Александар Митовски am Mittwoch, 20. Mai 2020