Игор Дурловски: Летувајте Во Македонија (Видео)

Извор: Игор Дурловски

Летувајте Во Македонија

Сакај го домот свој, својата татковина, затоа што таа, како твојата мајка, безрезервно те сака.

#ЛетувајтеВоМакедонија

Сакај го домот свој, својата татковина, затоа што таа, како твојата мајка, безрезервно те сака.#ЛетувајтеВоМакедонија

Gepostet von Igor Durlovski am Donnerstag, 21. Mai 2020