Тања Каракамишева: Во срамот да го дослушам пукнав луѓе, пукнав…

Извор: Тања Каракамишева

Во срамот да го дослушам пукнав луѓе, пукнав…

Овој човек е СРАМ, НАЦИОНАЛЕН СРАМ каков што нема на светов и на веков…

Дел од неговата глупост „Кирил и Методиј су светско, европско, балканско па онда богатство свих земаља“

Сега јасно ви е?

Тие се богатство на сите, само не на Македонија и на Македонците!

Кирил е светски, а Самоил изглеа само бугарски… и че става плочке на други споменици…

ЛЕЛЕЕЕЕ, ЧОВЕК ДА УМРЕ ОД МАКА САМО ШТО ГО СЛУША!

Пишува Професорката Тања Каракамишева на својот Фејсбоок профил.

Во срамот да го дослушам пукнав луѓе, пукнав…Овој човек е СРАМ, НАЦИОНАЛЕН СРАМ каков што нема на светов и на…

Gepostet von Тања Каракамишева am Montag, 25. Mai 2020