1 мај-меѓународниот ден на трудот – Трагично диктатурата си продолжува

Трагично, диктатурата си продолжува, СДС продолжува да руши се што е македонско а народот си молчи, ова го нема никаде во светот. Каде е САД, каде е НАТО, каде е ЕУ да ја спречат диктатурата во Македонија? За жал тие се соучесници во сето тоа кои финансиски ја поткрепуваат фашистичката СДС за да ја остварат нивната вековна замисла.
Сето ова се случува пред очите на немоќниот Македонски народ. Дали од целата оваа трагедија ќе им се врати македонската национална свест кај Македонскиот народ, ова го повикува Македонецот да крене револуција. Македонија стана буре полно со барут. Жалам што пишувам вака, камен да е досега ќе распукаше. Време е за сеопшто Македонско Национално Обединување, не се може повеќе вака растурени распарчени, затоа изродниците ја користат ваквата прилика.

Обединети Македонци Во Обединета Православна Македонија.

Димче – 01 Мај 2020 година