Алдо Климан: „Хроника на најавената смрт на името“

Книгата „Хроника на најавената смрт на името“, посветана на храбрите македонски Уставобранители Јане Ченто и Игор Дурловски, може да се чита Online или слободно да се преземе во pdf на следниов линк: 👇

Книгата „Хроника на најавената смрт на името“, посветана на храбрите македонски Уставобранители Јане Ченто и Игор…

Gepostet von Aldo Kliman am Donnerstag, 1. April 2021

Извор: Алдо Климан