Александар Митовски: Време е, за вистинската вистина

Извор: Александар Митевски

Мислам дека е дојдено време за јавноста да ја слушне вистинската вистина за Македонија.

Без сечење и лепење.

Без манипулации и измислен наратив.

Без спинување.

Чиста, гола вистина.

Да слушнеме сите како г-дин З.Заев им става полови органи на граѓаните во уста, како планира да “им ебе мајката на шарените”, како објаснува по колкави провизии зема како аванта дневно….

Време е, за вистинската вистина.

Следете “Инфомакс”. Има што да се слушне, пишува на Фејсбук, уредникот на Инфомакс, Александар Митовски

Мислам дека е дојдено време за јавноста да ја слушне вистинската вистина за Македонија.Без сечење и лепење.Без…

Gepostet von Александар Митовски am Samstag, 9. Mai 2020