Отстранета е лагата на страницата на Википедија на македонски јазик за Гоце Делчев

Отстранета е лагата на страницата на Википедија на македонски јазик за Гоце Делчев! Сега под името на Гоце стои ВИСТИНАТА – дека е МАКЕДОНСКИ РЕВОЛУЦИОНЕР