Игор Дурловски: Македонија е вирус за кој немате вакцина!

Игор Дурловски одговори со разочарување откако видеата се појавија на властите во Крива Паланка со помош на полицискиот час за да го остранат Сонцето од Кутлеш од градскиот плоштад. Понижувачкиот чин е направен по наредба на Грција, со кој се бара Македонија да ги острани сите претстави на античкиот симбол од своите јавни места.

Во време на полициски час го „дезинфицираат“ плоштадот во Паланка.
Македонија е вирус за кој немате вакцина!

Пишува Игор Дурловски на својот Твитер акаунт.