Тања Каракамишева: Ако оваа изјава не е заостаната и болна тогаш не знам што е…основата на договорот е ОПШТОБУГАРСКАТА ИСТОРИЈА???

Извор: Тања Каракамишева

Ако оваа изјава не е заостаната и болна тогаш не знам што е…основата на договорот е ОПШТОБУГАРСКАТА ИСТОРИЈА???

Ова заслужува силен контраудар со ОПШТОМАКЕДОНСКАТА ИСТОРИЈА и НОТОРНИТЕ ФАКТИ познати на сите освен на Бугарија!

Не смее да има попуштање!

Кога некој јавно те негира и омаловажува, политиката на покорност те носи во бездна!

Пишува Професорката Тања Каракамишева на својот Фејсбоок профил.

Ако оваа изјава не е заостаната и болна тогаш не знам што е…основата на договорот е ОПШТОБУГАРСКАТА ИСТОРИЈА??? Ова…

Gepostet von Тања Каракамишева am Mittwoch, 13. Mai 2020