Aна Дукоска: Денес се случи народ, Македонски

Ќе го паметиме овој 25ти Април.

Денес се случи народ, Македонски, обединет како никогаш до сега, со македонско знаме во рака.

Возот тргна. 🙏❤

#СлободаЗаУставобранителите

#СлободаЗаМакедонија

#иНиеСмеДецаНаМакедонија#

МакедонцитеВоСветот