Патувај со ангелите ВЕРИЦА БЕЛЧОВСКА

Верица е девојката која денеска ги донираше своите органи откако несовесен возач ја удрил со кола и истиот избегал од местото на настанот. Верица поклон до земја. Ти имаш само дата на рагање, твоето срце продолжи да чука. Патувај со ангелите, таму припаѓаш ти

Schwarzes Herz

#RIP

Извор на слика Седо Перо