Слобода за Македонските Патриоти, Жива е Македонија,Слобода на Народот!

Продолжува семакедонскиот протест за правда за уставобранителите.

„Слобода за македонските патриоти“

„Слобода за Јане Ченто“

„Слобода за Горан Ангелов“,

„Слобода за Игор Југ“

„Жива е Македонија“

Слобода на Народот!