Тања Каракамишева: Никој не може против својот народ, никој не успеал да владее против волјата на сопствениот народ!

Никој не може против својот народ, никој не успеал да владее против волјата на сопствениот народ! Уставобранителите НЕ СЕ ТЕРОРИСТИ!

МАКЕДОНИЈА Е СО НИВ!

@VladaMK@Zoran_Zaev@sekjerinska ДЕНЕС ВИ СЕ СЛУЧИ НАРОД!!!

Пишува Професорката Тања Каракамишева на својот Твитер профил.