Macedonia News

MHRMI INFORMS UN MEMBER-STATES THAT MACEDONIA

MHRMI INFORMS UN MEMBER-STATES THAT MACEDONIA DID NOT CHANGE ITS NAME, CALLS FOR URGENT SUPPORT TO PREVENT WESTERN-IMPOSED NAME CHANGE Despite illegitimate Macedonian “Prime Minister” Zoran Zaev’s attempts to deceive the international community into believing […]

Macedonia News

Русјаков: Македонското Иселеништво Веднаш да Формира Влада на Република Македонија во Егзил!

„Триесет и четврти ден од реалната севернонацистичка окупација на Македонија. Го повикувам македонското иселеништво веднаш да направи влада на Република Македонија во егзил. Ве имаме доволно посветени, способни, успешни и родољуби“. Овој повик на Фејсбук […]